autósiskola motorosiskola - Dekmár
Jogosítvány kategóriák C kategória tehergépkocsi B kategória személygépkocsi A kategória motorkerékpár D kategória autóbusz C+E kategória nehézpótkocsi


Megbízható cég

Autósiskola online jelentkezésMozgáskorlátozottak oktatása, automata gépkocsin!
Like-oljon a Facebookon!

Nálunk reális áron, korrekt oktatásban részesül!

Autóink Áraink Elérhetőség Autósiskola motoros iskola Fontos Akciók Linkcsere

E-learning oktatás (távoktatás)


E-learning oktatásA kormány módosította a gépjárművezetés képzését. A rendelet engedélyezi az internetes távoktatást (e-learning).

Aki élne szeretne, az új lehetőséggel kérem, hogy hívja az iskolavezetőt Dekmár Tamást (06.20-941-4695), vagy keresse iskolánkat a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

Az elméleti oktatás ára: 20.000 Ft

Az internetes távoktatás előnye, hogy nincs tanteremhez kötve. Az "időhiányos" jelentkező itthon, nyaralóban, kollégiumban a nap bármely szakaszában készülhet a vizsgára. Az e-learning a teljes KRESZ-t témakörönként felosztja, és minden rész végén tesztkérdések segítségével ellenőrzi a tudásszintet. Újabb témakörre, csak akkor léphet tovább, ha előző rész szintfelmérésnél 85%-os eredményt elérte. A teljes tanagyag befejezése után gyakorló feledatsorokon folytathatja a tanulást. Amennyiben a tanulás során elakadna, telefonon, keresztül tud konzultálni az autósiskolával.

A távoktatásra jelentkezőknek az autósiskola biztosítja a programot, amit 60óra /90nap áll rendelkezésre, hogy elsajátítsa az elméleti anyagot. A hosszabbítás költsége már a tanulót terheli. Ha már eldöntötte, hogy nálunk tanul, vagy csak több információt szeretne megtudni, örömmel várjuk jelentkezését e-mailen, irodánkban ügyfélfogadási időben, vagy kapcsolattartónknál telefonon! Az elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüpontban. 

Várjuk jelentkezését!

E-learning tananyag demoverziója ezen a linken megtekinthető:
www.e-educatio.hu/demo/b/

Jó vezetést!
Köszönettel Dekmár Tamás!
 
Jogosítvány Copyright © 2007-2014 Dekmár és Társa Kft. Dekmár autós és motoros iskola
Autósiskola Budapest SEO Bázis
Autósiskola motoros iskola Akciók Jogosítvány információk Áraink Autóink Cikkek Kapcsolat E-learning oktatás Motorkerékpár A kategória Személygépkocsi B kategória Tehergépkocsi C kategória Autóbusz D kategória Nehézpótkocsi C+E kategória