Dekmár Autósiskola Motoros iskola, jogosítvány

10.000 Ft kedvezmény az elméleti oktatásból!

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Kedves Tanulóink!

Tantermi tanfolyamot bizonytalan ideig felfüggesztjük helyette a távoktatást ajánljuk minden tanulónak.

Ezen kívül online rendszerünk is hasznos ebben az időszakban, melyen keresztül beiratkozást, internetes képzést, befizetést, oktató választást zavartalanul végezhettek.

A fenti esetek bármelyikének fennállásánál kérünk, hogy irodáinkat se látogasd! Keress minket telefonon, vagy e-mailben, és kollégáink mindent megtesznek, hogy távolról is segítséget tudjanak nyújtani!

Mivel senki nem tudhatja, hogy a másik félnek milyen idős, vagy beteg hozzátartozói vannak, kérünk ne kockáztassátok néhány halasztott óra miatt.

  • Kérjük, hogy bármilyen jellegű betegség esetén (legyen az akár csak torokfájás, nátha, vagy hőemelkedés), mindenképpen az óra előtt telefonon értesítsd oktatódat, hogy legyen lehetőség megbeszélni a továbbiakat.
  • A külföldről minimum két héten belül hazaérkező tanulóinkat szintén megkérjük, hogy erről előzetesen értesítsék oktatóikat. Amennyiben közeli hozzátartozó/rokon érkezett haza, kérünk ezt is említsd meg.
  • Kérünk, hogy amennyiben lehetőséged nyílik rá, az autóba szállás előtt nedves törlőkendővel, vagy kézfertőtlenítővel tisztítsd meg a kezed. Oktatóink is igyekeznek a lehető legnagyobb gondossággal tisztítani autóikat.

Köszönjük megértéseteket.

Dekmár Autósiskola csapata

 

Jogosítvány Copyright © Dekmár és Társa Kft. Dekmár autós és motoros iskola. Autósiskola Budapest