Dekmár Autósiskola Motoros iskola, jogosítvány

10.000 Ft kedvezmény az elméleti oktatásból!

Információ

Kedves Tanulóink!

Irodánk a megszokott nyitva tartási idővel üzemel:
Hétfőtől –Csütörtökig 9:00 órától – 17:00 óráig, Pénteken 9:00 órától-15:30 óráig.

Tantermi elméleti tanfolyami képzéseinket hamarosan újraindítjuk a higiéniás szabályok betartásával, Induló tantermi tanfolyamaink kérem érdeklődni. A távoktatást (e-learning elméleti képzést) továbbra is ajánljuk mindenkinek!

Az e-learning képzéssel a tantermi képzést teljes egészében ki lehet váltani.

Ha szeretnél elméleti képzéseinkre jelentkezni, a webes felületen továbbra is működik az on-line jelentkezés! Az e-learning képzéseinkre otthonról történő, online beiratkozást is biztosítunk.

A gyakorlati oktatást is folyamatosan újraindítjuk, ezzel kapcsolatban elsősorban mindenki a saját oktatójával egyeztessen! Kérjük, hogy mindenki fokozottan figyeljen a higiéniás szabályokra!

Az elméleti és gyakorlati vizsgák újraindult! A Vizsgaközpont budapesti ügyfélszolgálati irodáiban a járványügyi előírások betartásával ismét lehetőség nyílik a személyes ügyintézésre.

Vizsgákkal kapcsolatban az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken érdeklődhetsz.

A részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés – maszk és kesztyű – viselése. A társaság a veszélyhelyzetre tekintettel, a fertőzési kockázatok mérséklése érdekében rugalmasan kezeli az akár a vizsga napján beérkező lemondásokat is, és ilyen esetben ingyenesen biztosít új időpontot.” A Vizsgaközpont az óvintézkedések részeként korlátozni fogja a résztvevők számát is, ami a várakozási idő növekedéséhez vezethet.”

 

Online jelentkezés

Adatkezelési tájékoztató: dekmarautosiskola.hu/da-adatkezelesi_tajekoztato-1.pdf

 

 

 

Jogosítvány Copyright © Dekmár és Társa Kft. Dekmár autós és motoros iskola. Autósiskola Budapest